گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: «سربازان ثروتمند به خانه میروند و سربازان فرودست به میدان جنگ.» این بخشی از صحبتهای یک «گیلیمی» است، یک سرباز اسرائیلی که بدون ذکرش نام خانوادگیاش در مصاحبهای با جروزالم پست از فاصله طبقاتی ارتش اسرائیل میگوید. از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی تجاوز نظامی به غزه را آغاز کرده و ۳۶۰هزار نیروی ذخیره ارتش را فراخوانده، صدها دو تابعیتی نیز از کشورهای مختلف جهان بهویژه آمریکا، فرانسه و انگلیس عازم جنگ در سرزمینهای اشغالی شدهاند.
ارتش رژیم صهیونیستی بر اساس طرحی با عنوان Mahal این اجازه را دارد تا از یهودیان سراسر جهان نیرو به خدمت بگیرد. بر اساس این طرح، هر فرد زیر ۲۴سال برای مردان و ۲۱ سال برای زنان، با حداقل یک پدربزرگ و مادربزرگ یهودی اجازه دارد تا در نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی ثبت نام کند و بین ۱۸ تا ۲۴ماه بدون نیاز به شهروندی اسرائیل خدمت کرده و حقوق دریافت کند. علاوه براین، تعداد قابل توجهی از اسرائیلیهای دوتابعیتی هستند که این روزها در ارتش این رژیم بهعنوان سرباز فعال، نیروی ذخیره یا داوطلب خدمت میکنند.
ببینید:
دروغ بزرگی به نام «رفح منطقه امن»
دلار آمریکایی در خدمت نسل کشی | اینفوگرافیک
نوزدان نارس فلسطینی در بیمارستان النصر چه شدند؟
لشکری از اقشار فرودست و یتیمان
«سرباز تنها» اصطلاحی است که در ارتش رژیم صهیونیستی برای نیروهایی به کار میرود که یتیم هستند یا خارجیهایی هستند که خانوادهای در سرزمینهای اشغالی ندارند و نومهاجر به شمار میروند.
بنا بر گزارش منابع عبریزبان، تا اواخر سال ۲۰۲۳ میلادی بیش از ۷هزار سرباز تنها در ارتش رژیم صهیونیستی حضور داشته که حدود ۴۵درصد از آنان به تازگی به سرزمینهای اشغالی مهاجرت کرده بودند و ۵۰درصد دیگر آنان هم یتیم بوده یا از طبقات فرودست و محروم (بهلحاظ اقتصادی-اجتماعی) به شمار میرفتند. اغلب این سربازان تنها در یگانهای رزمی بهکار گرفته میشوند، کسانی که به نوشته روزنامه جروزالم پست بیش از نیمی از آنان با بحران مالی روبهرو هستند و شدیدا نیازمند حمایت مالی هستند، امری که میتواند دزدی سربازان اسرائیلی از خانوادههای فلسطینی در غزه و همچنین سرقت تجهیزات نظامی ارتش اسرائیل را توضیح دهد.
خبرگزاری آناتولی اخیرا گزارش داده که نظامیان اسرائیلی حاضر در جنگ غزه بیش از ۲۵میلیون دلار پول، مصنوعات طلا را از خانوادههای آواره شده فلسطینی به یغما بردهاند. همچنین گزارشهای متعددی از سرقت تجهیزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی توسط سربازان و فروش آنان در بازار سیاه منتشر شده است.
ارتش طبقاتی صهیونیستها
چند ماه پیش از آغاز جنگ در غزه بود که روزنامه جروزالم پست از طبقاتی بودن ارتش اسرائیل نوشت و گزارش داد اتهاماتی جدی علیه ارتش اسرائیل مطرح شده مبنی بر اینکه سربازان یتیم یا نیروهایی که متعلق به طبقات فرودست هستند را به میادین نبرد اعزام میکند و سربازانی که از خانواده ثروتمند هستند را در پستهای اداری ـ اطلاعاتی که به مراتب امنتر هستند قرار میدهد.
روزنامه عبری زبان تایمز آو اسرائیل نیز با اشاره به فاصله طبقاتی شدید در ارتش رژیم صهیونیستی نوشته سربازان خانوادههای ثروتمند با شانه خالی کردن از مسئولیتهای خود در ارتش، به سربازان فقیرتر پول میدهند تا وظایف حین خدمت آنان را انجام داده و به جای آنان جانشان را به خطر بیندازند. این روزنامه یک ماه پس از آغاز جنگ در غزه با اشاره به تلفات سربازان تنهای اسرائیل در جنگ با حماس نوشته که دهها تن از این سربازان در غزه کشته شدهاند در حالی که سن برخی از آنان ۲۰ سال یا کمتر بوده است.
ارتش خلافکاران
استخدام افراد فرودست در واحدهای رزمی ارتش اسرائیل موضوعی است که پیش از جنگ فعلی غزه نیز مورد توجه قرار گرفته بود. روزنامه عبریزبان تایمز آو اسرائیل در سال ۲۰۱۹ گزارش داده بود که از هر ۱۵ سرباز اسرائیلی یک نفر سابقه بازداشت و زندان دارد. در بخشی از این گزارش آمده: از هر ۱۵ سرباز ارتش، یک نفر در سال گذشته برای جرایم خرد و کلان زندان بوده است، یعنی چیزی حدود ۱۰هزار نفر که این یک پیشرفت است! چون این رقم در سال ۲۰۱۵ چیزی حدود ۱۸هزار سرباز بوده است!
نظر شما